Huoltoasema

Alun perin huoltamot ovat olleet paikkoja, jotka ovat palvelleet autoilijoita poltto- ja voiteluainehankinnoissa sekä auton huoltoon liittyvissä asioissa. Huoltoasemat ovat myös tarjonneet autoilijoille ruokailupalveluita.

Nykyään huoltoasemat ovat lähinnä kylmäasemia tai pieniä supermarketteja, joissa myydään myös bensaa. Vaan eipä haittaa, koska täällä huoltamot on lajiteltu palvelun tyypin mukaan, niin enää ei tarvitse yrittää mennä syömään automaattiasemalle!

Kirjoita hakuehtosi hakukenttään, valitse kohteesi kartalta tai klikkaa paikkakunnan alkukirjainta aakkosista, niin löydät etsimäsi.

Suomi LappiLappiPohjois-PohjanmaaPohjois-PohjanmaaKainuuKainuuPohjois-KarjalaPohjois-KarjalaPohjois-SavoPohjois-SavoKeski-SuomiKeski-SuomiKeski-PohjanmaaKeski-PohjanmaaPohjanmaaPohjanmaaEtelä-PohjanmaaEtelä-PohjanmaaEtelä-SavoEtelä-SavoPirkanmaaPirkanmaaSatakuntaSatakuntaEtelä-KarjalaEtelä-KarjalaKymenlaaksoKymenlaaksoPäijät-HämePäijät-HämeKanta-HämeKanta-HämeVarsinais-SuomiVarsinais-SuomiAhvenanmaaAhvenanmaaUusimaaUusimaaPääkaupunkiseutuPääkaupunkiseutuItä-UusimaaItä-Uusimaa