Käyttöehdot Apila Media Oy:n hakemistopalveluissa

Apila Media Oy:n tuottamiin sähköisiin hakemistopalveluihin sovelletaan näitä käyttöehtoja.

Käyttö

Hakemistopalvelun käyttö ei edellytä käyttäjältä rekisteröitymistä ja sen käyttö on maksutonta.

Sisältö

Palvelu sisältää tietoja suomalaista yrityksistä ja heidän tarjoamista palveluista ja tuotteista. Lisäksi palvelussa on tarjolla muita tietopalveluja, kuten kartat. Apila Media Oy ei vastaa palvelussa olevien tietojen sisällöstä, tietojen oikeellisuudesta, luotettavuudesta, esiintyvistä virheistä eikä niiden seurauksista.

Tietosisällön käyttäminen

Palvelussa olevat tiedot on tarkoitettu ainoastaan loppukäyttäjän tiedonsaantia varten. Tietojen osittainenkin järjestelmällinen kerääminen, kokoaminen sekä käyttäminen muuta kuin yllämainittua tarkoitusta varten on kielletty.

Tekijänoikeudet

Kaikki palveluun liittyvät tekijänoikeudet ovat Apila Media Oy:llä. Kaikki oikeudet pidätetään. Palvelun tai siihen sisältyvän aineiston osittainenkin kopiointi, julkaiseminen ja edelleen levittämien tai muu vastaava käyttö kaupallisiin tarkoituksiin on tekotavasta riippumatta kielletty.

Vastuu

Apila Media Oy pidättää oikeuden milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja saatavilla oloa ja lopettaa se ilman erillistä ilmoitusta etu- tai jälkikäteen. Apila Media Oy ei vastaa palvelun toiminnassa mahdollisesti esiintyvistä virheistä ja häiriöistä.